Türkçe |  English

Enstitü Öğrenci Anketleri

Ders Değerlendirme Anketi

Değerli Öğrencilerimiz,

Eğitimde kaliteyi iyileştirmek için siz değerli öğrencilerimizin ders hakkındaki görüşlerini alarak, sizlere daha iyi bir öğretim ortamı sunmak temel amaçlarımızdan biridir. Bu amaca ulaşmada kullanılan araçlardan biri de anketlerdir. Bu nedenle, elinizdeki anketi bu ders için kendi gözlemlerinize dayanarak objektif olarak doldurmanız, sizlere daha iyi bir öğretim sunmak adına bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu anketi doldurarak Üniversitemizdeki öğretim kalitesinin arttırılmasına destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Lütfen her bir soru için uygun seçeneği işaretleyiniz.

Değerli Öğrencilerimiz,

Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencilerinin memnuniyet seviyelerini ölçmek adına düzenlediğimiz anket çalışması aşağıda yer almaktadır. Değerli bir öğrencimiz olarak görüşlerinizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyacağız. Bu anketi doldurarak Üniversitemizdeki öğretim kalitesinin arttırılmasına destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Lütfen her bir soru için uygun seçeneği işaretleyiniz.

Önceki Sayfa