Türkçe |  English

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU VE KOŞULLARI

Enstitümüze 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Adaylar istenilen evraklarla birlikte 02 Ocak-12 Ocak 2018 tarihleri arasında ilgili Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen ve online 1`er başvuru yapabileceklerdir.

* Şahsen başvuru yapacak adaylar Başvuru İçin Gerekli Belgelerin asılları, belgelerin 1`er adet fotokopileri ve Lisansüstü Başvuru Formu ile birlikte başvuru süresi içinde enstitümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

* Online olarak başvuru yapan adaylardan başvurusu Enstitümüzce onaylananların  Enstitümüze evrak teslim etmeleri gerekmemektedir.

Lisansüstü Online Başvuru Kılavuzu

Kontenjan ve Program Başvuru Şartları

Başvuru Koşulları ve Başvuruda İstenilen Belgeler

Öğrenim Ücretleri İçin Tıklayınız.

Değerlendirme İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız.

Mülakat Tarih ve Saatleri İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim İçin Tıklayınız.

Önceki Sayfa