Türkçe |  English

Enstitümüz Yeni Kayıt ve Eski Kayıt Öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş İşlemleri ve Öğrenci numaraları İçin Yapılması Gereken İşlemler

Eski ve Yeni kayıtlı öğrencilerin Ders Alma için Sisteme girişleri 05.09.2018 tarihi itibariyle başlayacak olup; yapılması gereken işlemler aşağıda belirtildiği şekildedir.

Enstitümüz programlarına Kesin kayıt hakkı kazanan yedek adayların kayıtları 02.02.2018 Cuma mesai saati sonuna kadar devam etmesi nedeniyle, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin karaelmas uzantılı mail adreslerinin tanımlama işlemleri Pazartesi yapılabileceğinden, 06.02.2018 tarihinden itibaren Ders Alma işlemlerini Öğrenci Bilgi Sisteminde sorun yaşamadan yapabileceklerdir.

Öğrenci Numarasını https://obs.beun.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx adresinden alabilirsiniz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yeni Kayıt olan öğrencilerin OBS`ne girişte yapacağı işlemler

Şifre Sorunu olan kayıtlı öğrencilerin yapacağı işlemler

Ders Kayıtları: 05-09 Şubat 2018

Derslerin Başlaması: 12 Şubat 2018